Data Innovation Summit 2016 – Uitnodiging

logo_v5

Tweede ‘Data Innovation Summit’ brengt alle Belgische actoren uit data innovatiesector samen met onder meer Saskia Van Uffelen (CEO Ericsson), Sonja Rottiers (CFO AXA) and Annemie Depuydt (CIO KULeuven) , 7 tracks en meer dan 40 presentaties.

Afspraak dinsdag 10 mei 2016 vanaf 8 uur bij AXA, Vorstlaan 25, Watermaal-Bosvoorde – Brussel

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar die meer dan 500 toeschouwers lokte, sprak het voor zich dat organisator Philippe Van Impe hier een vervolg aan zou breien. Hij kopieert het concept van vorig jaar echter niet klakkeloos, maar gooit de verhouding mannelijke en vrouwelijke sprekers radicaal om. Hiermee wil Van Impe aantonen dat ook vrouwen sterk betrokken zijn in deze wereld die op het eerste zicht hoofdzakelijk mannelijk aandoet.


Deze tweede Data Innovation Summit brengt alle actoren uit de Belgische data innovatiesector samen. Meer dan veertig sprekers uit de politieke, academische en bedrijfswereld presenteren hun bijdrage om België in de data innovatiemarkt te positioneren. Ook startups krijgen er een platform om hun big data innovaties te showcasen.


De Data Innovation Summit is een breed gedragen initiatief dat georganiseerd wordt door de European Data Innovation Hub (+1500 leden / Brussels Data Science Meetup / @datasciencebe).

 

Met deze conferentie wil de European Data Innovation Hub een stand van zaken bieden over Belgische data innovatie en alle actoren oproepen om de krachten te bundelen en big data, open data en data innovatie hoger op de zakelijke en politieke agenda te plaatsen.

 

Praktische informatie

Meest recente update van de agenda en informatie over sprekers vind je op http://disummit.com/program-main-track/

Alle presentaties zullen na de conferentie beschikbaar zijn.

Volg de Data Innovation Summit ook via Twitter #DIS2016

 

Contact & organisatie

European Data Innovation Hub

Philippe Van Impe
0477 23 78 42
pvanimpe@gmail.com

DiS16_Poster_v02 (1) (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.