Job – Infofarm – Big Data Developer

Infofarm

InfoFarm breidt uit en is op zoek naar een nieuwe Big Data Developer!

BEDRIJFSPROFIEL

InfoFarm is een Data Science bedrijf dat zich toespitst in het opleveren van kwaliteitsvolle Data Science en Big Data oplossingen aan haar klanten. Onze naam danken we aan één van de vele informele brainstormsessies onder collega’s die spontaan tijdens de middagpauze ontstaan. Een gezellige sessie later hadden we de hele analogie met het boerderijleven op poten: we planten ideeën, we ploegen door onze klant zijn data, laten deze groeien met andere data of inzichten en oogsten business waarde door er verschillende (machine learning) technieken op toe te passen.

We hebben een uniek team met verscheidene talenten en verschillende achtergronden: Data Scientists (mensen met een onderzoek achtergrond uit een kwantitatieve richting, Big Data Developers (sterk technische Java programmeurs) en Infrastructuurmensen (de bits-and-bytes mensen). Wij ontwikkelen samen geweldige oplossingen voor onze klanten uit verschillende sectoren. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Big Data Developer. 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Big Data Developer ontwikkel je voornamelijk Big Data applicaties op het Apache Hadoop of Apache Spark platform. Je werkt zelfstandig of in een gemengd team, ofwel in onze kantoren ofwel in detachering bij de klant. Je bent niet bang om met creatieve oplossingen voor complexe problemen naar voren te treden. De ene dag werk je voor een telecom bedrijf, om de dag nadien het waterzuivering systeem van België beter te leren kennen en ten slotte ook nog een Big Data applicatie in de logistieke sector te bouwen. Bij InfoFarm zijn geen twee projecten gelijkaardig, maar dat schrikt je niet af. Je kijkt er naar uit om bij te leren over verschillende businessen en om nieuwe ontwikkelingen en technologieën op de markt te volgen, alsook om  deze opgedane kennis uit te dragen naar onze klanten en binnen het team. 

FUNCTIEVEREISTEN

Je hebt minstens 2-3 jaar ervaring met Java ontwikkeling. Certificaties vormen een meerwaarde.

Je kan werken met Maven, Spring of EJB en één of meer RDBMS.

Kennis van Hadoop, Hive en Pig zijn een pluspunt, net als kennis van Spark en Spark MLlib. Bereidheid om je te certifiëren in een van deze domeinen is noodzakelijk.

Kennis van R en Scala zijn een voordeel.

Je hebt op zijn minst een Bachelor in Applied Computer Sciences. 

Apply:

Make sure that you are a member of the Brussels Data Science Community linkedin group before you apply. Join  here.

Please note that we also manage other vacancies that are not public, if you want us to bring you in contact with them too, just send your CV to datasciencebe@gmail.com .

Bekijk de volledige job informatie hieronder en stuur als antwoord je CV naar jobs@infofarm.be!

(An English version can be requested via jobs@infofarm.be)

check out the original post: http://www.infofarm.be/articles/were-hiring-big-data-developer-0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.