Job – Cropland – Data Scientist – Antwerp

cropland

Data Scientist (M/V): Regio Antwerpen

FUNCTIE:

Je volgt zo autonoom mogelijk dataprojecten op. Je analyseert en correleert de aangeleverde data uit interne en externe bronnen. Je kan data omzetten in relevante informatie. Vanaf jouw eerste dag ben je een volwaardig lid van het team. Indien het onderzoek in opdracht gebeurt van een klant, behoren klantencontacten tot het mogelijke takenpakket. Ook contacten met derde partijen (leveranciers van specifieke systemen of software) zijn mogelijk.

 

PROFIEL EN ERVARING:

Deze functie in een uitgesproken data-technische omgeving vraagt een nieuwe medewerker met de volgende competenties:

 1. Je hebt een master als handelsingenieur of handelswetenschapper, als wiskundige, als statisticus of je hebt een professionele bachelor met voldoende technische en statistische achtergrond. Je bent cijferkundig ingesteld. Een thesis of eindwerk met (big) data als onderwerp is een pluspunt.
 2. Je bent goed vertrouwd met het Nederlands en het Engels en je bezit een basiskennis van het Frans.
 3. Je bent schoolverlater of je hebt al wat ervaring in een (data) technische en/of analyse support functie.  Je kan bewijzen dat je grondig met de materie kan omgaan.
 4. Naast jouw passie voor data en statistiek ben je leergierig en wil je steeds nieuwe dingen bijleren. Je bent vertrouwd met statistische software zoals SPSS, R of SAS maar ook de sociale media kent voor jou geen geheimen.
 5. De software pakketten zoals MS Office en Windows, Mac of UNIX OS zijn basiskennis.  Ook kennis van databank technologie is een must. Ervaring met een business intelligence reporting software en kennis van ETL is een toegevoegde waarde.
 6. Je bent een zelfstarter en het ontbreekt je niet aan doorzettingsvermogen. Je bent steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten om Cropland toepassingen in de markt te zetten. Je handelt daarbij resultaatgericht en met zin voor nauwkeurigheid en kwaliteit in zowel de uitvoering als de opvolging.
 7. You walk the talk. Je blijft steeds oprecht en integer zowel bij klanten als bij de collega’s van Cropland. Je bent betrouwbaar en constant. Je komt uit voor jouw eigen mening en je durft vragen stellen. Je wil gecoacht worden door professionals.
 8. Maar het meest van al heb je zin om zelf dingen te ondernemen.

 

WAT KAN CROPLAND JOU BIEDEN?

 • Een uitdagende, boeiende functie met een hoge graad van zelfstandigheid waarin je impact hebt op het resultaat van de Cropland klant
 • Een hoog-professionele en technische consulting omgeving
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een aantrekkelijk salaris met een motiverend bonussysteem en tal van extra-legale keuzemogelijkheden
 • Mogelijkheid tot beperkt gebruik van home office.

 

Geïnteresseerd? Nog vragen? Contacteer Peter Rakers per telefoon +32 495 207 204 of per mail peter@cropland.be. Voor meer informatie kan je altijd bellen tussen 09u en 21u in de week of ‘s zaterdags tussen 09u en 11u. Je kan jouw CV en korte motivatie rechtstreeks sturen naar Peter Rakers.

Cropland garandeert u een snelle en vertrouwelijke reactie op uw kandidatuur.

 

More Jobs ?

hidden-jobs1

Click here for more jobs offers

Check out our twitter account: @datajobsbe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.