Job – Smals – Statistician

Statistician

Smals

Brussel  20 september 2014

Smals

Meer dan 1700 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Statistician

Functieomschrijving

Als Statisticus maak je deel uit van een team dat statistische werken en analyses van complexe gegevens uitvoert en financiële statistieken opmaakt in het domein van de gezondheidszorg.
Jouw rol in dit kader is de verzameling, controle en analyse van financiële gegevens van de ziekenhuisinstellingen. Daarnaast ontwikkel je programma’s (met de SAS-tools) waarmee de gegevens beheerd kunnen worden.
Je stelt de verkregen gegevens ter beschikking via de verschillende databases zodat de behoeften van interne en externe klanten kunnen beantwoord worden.
Je biedt ook technische ondersteuning voor de andere projecten van het team.

Profiel

Je hebt een masterdiploma op zak en je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.
Je bent vertrouwd met statistiek en data-analyse, inclusief de bijbehorende programmatie en het gebruik van statistische tools. In dit kader is de kennis van de SAS-tools noodzakelijk. Bovendien ben je vertrouwd met de databases.
Kennis van de medische wereld of de gezondheidszorg is een troef.
Je hebt een goede conceptuele en analytische geest en je beschikt over goede synthesevaardigheden. Je zet abstracte concepten probleemloos om in concrete feiten.
Je hebt een passie voor cijfers en je werkt nauwgezet en aandachtig.
Je houdt van teamwerk.
Je hebt een passieve kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.